Odabir filtera

Kuhinje po mjeri

Mijenjate kuhinju ili prepravljate postojeću. Dolaskom kod nas, na pravom ste mjestu

Moderni dnevni boravci

Trebate namještaj za dnevni boravak. 

Veliki izbor regala, komoda , vitrina, možete upravo naći kod nas.

spavaće sobe

Mjesto za odmor od našeg svakodnevnog rada, je upravo naša spavaća soba. Zato  spavaća soba  treba biti funkcionalna, prozračna i udobna.

kupatilski namjestaj

Okruženje u kupanici nam je jako bitno, s toga Vam prepotučavamo naš izbor kupaonskog namještaja, koji je multifunkcionalan, otporan na vlagu.

djecje carstvo

Kako odabrati namještaj za dječiju sobu, a da bude funkcionalan, zabavan i što je najvažnije ispuniti sobu prilagođenim ormarima, policama, krevetima, bajama, onako kako to dijete očekuje od Vas.

proizvodnja vrata

Vrata izrađujemo prema vašim zahtjevima i potrebama s mogućnošću odabira boje, dimenzija i materijala (panel ploče, šperploče, mnogobrojne vrste furnira i laminata, te lakirani medijapan u mat, polumat i sjaj izvedbi …).
Različite izvedbe dovratnika s pripadajućim opšavnim lajsnama izrađujemo prema debljini zida.

Okovi u ručke

Za naše proizvode koristimo spojnice, vodilice i nosače polica od sljedećih proizvođača.

Kuhinjska radna ploča je jedan od bitnih dijelova kuhinje, na koju moramo obratiti posebnu pažnju. Sama riječ radna ploča, znači da će neprestano biti u funkciji i korištena za rad, te samim tim moramo posebnu pažnju obratiti na materijal, od koje će ta ista radna ploča biti izrađena. 

Transport i carina proizvoda

Po potrebi organiziramo prijevoz cijele robe (ne samo one kod nas kupljene), izdajemo svu potrebnu dokumentaciju za carinu ako roba ide van Bosne i Hercegovine, isto tako vršimo osiguranje robe prilikom transporta.

namjestaj_za_vas_ured

Vrlo je važno da poslovni prostor bude opremljen kvalitetno, kreativno i da suradnicima i klijentima na prvi pogled stvori osjećaj povjerenja i ozbiljnosti. Ako želite da poslovni prostor predstavlja Vas i Vašu djelatnost, onda je suradnja sa stručnjacima neophodna.

ugradbeni ormari

Prostora za našu garderobu nikad dovoljno. Spas za Vas su ugradbeni ormari.

Nema više