Mijenjate kuhinju ili prepravljate postojeću. Dolaskom kod nas, na pravom ste mjestu

S velikim izborom kuhinjskih elemanata, raznih modela i boja, možete odabrati kuhinju po Vašoj želji i potrebi.
Rado Vam stojimo na raspolaganju u osmišljavanju dizajna i funkcionalnosti kuhinje. Po potrebi, naše stručno osoblje pripremiti će za Vas i prezentaciju u 3D slici, kako bi jedna od naših kuhinja izgledala u Vašem domu

Također Vam nudimo brojne dodatke za kuhinju: ugradbene košare, ocjeđivače, uloške za beštek, ugradbene kante za otpad i sličan pribor.

 

MODERNE KUHINJE

Moderne kuhinje sve su češći izbor, prvenstveno mladih obitelji, ali i mnogih koji žele nešto novo, atraktivno i prepoznatljivo.

Ono što modernu kuhinju prvenstveno čini modernom je moderan dizajn, iako su često popraćene raznim suvremenim materijalima i tehnološkim sitnicama.

Moderne su kuhinje opremljene vrhunskom opremom, kao što su ladice s kočnicom, ladice i vrata elemenata s otvaranjem na dodir, led rasvjeta koja može biti vidljivo ili nevidljivo integrirana u kuhinjske elemente, fronte od visokog sjaja i fronte u alu okviru ispunjene staklom u boji.

Staklo se u modernim kuhinjama često koristi kao zamjena za tradicionalne keramičke pločice te se izvrsno uklapa u trendove modernog dizajna. Sjaj stakla kuhinji daje jednostavnost i eleganciju.

Staklo pruža širok spektar mogućnosti obrade pa samim time moguće je postići iznimno atraktivne i iznenađujuće rezultate, poigravajući se s bojama, nepravilnim oblicima i različitim strukturama.

Osim modernih kuhinja u sjajnim izvedbama često su tražene i mat varijacije u jednako modernom dizajnu i izvedbi.

 

View the embedded image gallery online at:
https://interijer.net/proizvodi/kuhinje.html#sigProId8d2181eee6

 Blum unutarnji umeci